zaterdag 18 april 2015

Abélion Highlights wk 17

Nieuw deze week:

22 Balthazar – Bunker [HS]

De hoogste nieuwe is deze week voor de Belgische indierockband Balthazar. De band bestaat sinds 2004 en bracht het debuutalbum in 2010. Eind vorige maand is het 3e studioalbum genaamd 'Thin Walls' verschenen en van dat album kwam al de single 'Then What'. Inmiddels is ook een 2e nummer als single verschenen en dat nummer genaamd 'Bunker' is nieuw deze week op #22.36 Florence + The Machine – St. Jude

De 2e nieuwe single deze week is voor de Britse band Florence + The Machine. De band van frontvrouw Florence Welsh brengt voornamelijk Indiepop met een vleugje Soul.
In 2012 scoorde de band een bescheiden hitje met het nummer 'Spectrum (Say my name)' voornamelijk veroorzaakt door de remix die Calvin Harris ervan maakte.
Rond juni moet het 3e studioalbum van de band gaan verschijnen met de naam 'How big, how blue, how beautiful'. Van het verwachte album kwam al de single 'What kind of man' en nu is ook een 2 single verschenen genaamd 'St Jude' waarop de mooie stem van Florence goed naar voren komt.


40 Audio Adam – Strong enough


De 3e en laatste nieuwkomer deze week is voor de Nederlandse band Audio Adam. De band werd in 2011 uitgeroepen tot '3FM serious talent'. De single 'If it takes you home' was al een mooi voorproefje van wat we van het 2e studioalbum 'Moving down the grey line' konden gaan verwachtten. Nu het album gereleased is, is ook het nummer 'Strong enough' als single verschenen en die is nieuw deze week op #40. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Abélion Top 20 wk 28

  Editie: 771 Samenstelling: Abelion Music DW VW AW 1 16 1 STRAINJER – Hey Man 2 1 6 Indigo Birds – Differe...