zondag 7 juni 2015

Abélion Highlights wk 24


Nieuw deze week:

20 Florence + The Machine – Delilah [HS]

de Britse Indiepopband Florence + The Machine. De band van frontvrouw en zangeres Florence Welsh begon in 2007. Het 3e studioalbum van de band genaamd 'How big, how blue, how beautiful' staat op punt van verschijnen en van het album verschenen onder andere al de singles 'St Jude' en Ship to wreck'. Nu het album er echt aan gaat komen is ook het nummer 'Delilah' als single verschenen. En die single is nieuw deze week op #2028 Jarryd James – Do you remember

De 2e nieuwe single deze week is voor de Australische singer-songwriter Jarryd James. De man uit Brisbane maakt muziek sinds 2014 en was onder andere ook support-act van het duo Broods op hun tour door Australië. Begin dit jaar bracht hij zijn debuutsingle 'Do you remember' en die is deze week nieuw op #28.


37 Kwabs – Fight for love


De 3e en laatste nieuwkomer deze week is voor de nieuwe single van de Brits Ghanese singer-songwriter Kwabena Sarkodee Adjepong, beter bekend als Kwabs. Zijn nummer 'Walk' van de gelijknamige EP werd een wereldwijd succes. Zijn debuutalbum met de titel 'Love + War' moet dit najaar gaan verschijnen en van dat album is ook alvast de single 'Fight for love' uitgebracht en die is nieuw deze week op #37.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Abélion Top 20 wk 28

  Editie: 771 Samenstelling: Abelion Music DW VW AW 1 16 1 STRAINJER – Hey Man 2 1 6 Indigo Birds – Differe...