zondag 15 november 2015

Abélion Highlights wk 47

Nieuw deze week:

19 Lauren Aquilina – Low

De hoogste nieuwe is deze week voor de Britse singer-songwriter Lauren Amber Aquilina. De artieste van Brits/Maltese afkomst kwam onder de aandacht toen ze verbazingwekkend onder eigen beheer 3 EP's uitbracht, terwijl ze ook nog gewoon aan het studeren was voor school. Inmiddels heeft ze een platendeal op zak en wordt er gewerkt aan een debuutalbum. In de tussentijd heeft ze begin oktober een nieuwe EP uitgebracht genaamd 'Ocean'.
Op de EP ook het nummer 'Low' en die is als single verschenen en komt de lijst binnen op #19.



24 The All-American Rejects – There's a place

De 2e nieuwkomer deze week is voor de Amerikaanse rockband All-American Rejects. De band uit Oklahoma bestaat sinds 1999 en kreeg wereldwijde bekendheid met de single ' Gives you hell' in 2009. In thuisland Amerika leverde het zelfs een Top 5 notering in de hitlijsten op. De band heeft al een tijd geleden aangegeven bezig te zijn met hun 5e studioalbum, maar die laat nog even op zich wachten. Wel heeft de band eind oktober de single 'There's a place' uitgebracht als soundtrack van de film 'Miss you already' waar frontman Tyson Ritter ook een rol in speelt. En met die single zijn The All-American Rejects nieuw deze week op #24.


38 Broken Bells – It's that talk again


De laatste nieuwe single deze week is voor de Amerikaanse Indie band Broken Bells. Eigenlijk bestaat Broken Bells voornamelijk uit Brian Burton en James Mercer, maar bij optredens worden zij bijgestaan door Dan Elkan en Jon Sortland. Broken Bells heeft tot nog toe 2 albums uitgebracht waarvan 'After the disco' uit 2014 de laatste is. Of en wanneer er een nieuw album gaat komen is nog niet echt duidelijk, maar er is wel een nieuwe single genaamd 'It's that talk again' en daarmee is Broken Bells nieuw deze week op #38


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Abélion Top 30 wk 12

  Editie: 755 Samenstelling: Abelion Music DW VW AW 1 1 6 Tom Webber – This Time 2x#1 2 2 7 Palace – Bleach 3 6 ...