zaterdag 14 maart 2015

Abélion Highlights wk 12

Huidige #1


Nieuw deze week:

19 Nate Ruess – Nothing without love [HS]

De hoogste nieuwe is deze week voor de Amerikaanse singer-songwriter Nathaniel Joseph Ruess, beter bekend als Nate Ruess. Nate Ruess richtte in 2008 de band Fun. Op samen met de overige 2 leden. In 2012 besloot Nate het ook solo te proberen en dat lukte erg goed samen met P!nk. Het nummer 'Just give me a reason' bereikte de nr. 1 in de hitlijsten. Later werkte hij nog samen met Enimem voor de single 'Headlights' maar dat leverde weinig succes op.
Inmiddels is bekend dat er van de band Fun. Voorlopig geen nieuw album te verwachten is, omdat de 3 leden allemaal bezig zijn met andere projecten. Nate is volop bezig aan een soloalbum en als voorloper daarvan heeft hij alvast de single 'Nothing without love' uitgebracht en die is nieuw deze week op #19


32 Galantis – Gold dust

De 2e nieuwkomer deze week is voor het Zweedse DJ duo Galantis. De heren Christian Karlsson en Linus Eklöw, scoorde nog niet zo lang geleden een dikke nr. 1 hit met de single 'Runaway (U&I)'. Op 19 februari bracht Galantis de nieuwe single uit genaamd 'Gold dust' en die is deze week nieuw op #32.


36 Talisco – The keys

De 3e nieuwe single deze week is voor de Fransman Jerôme Armandi. Talisco is de artiestennaam van deze man en hij bracht eerder al de single 'Your wish' afkomstig van de gelijknamige EP. Maar vorig jaar kwam hij ook met zijn debuutalbum 'Run' waar ook de single 'The Keys' op staat en die is nieuw op #36.


39 Lucas Hamming – Wood for the trees

De 4e nieuwkomer deze week is voor de Nederlandse singer-songwriter Lucas Hamming. Lucas groeide op in Blaricum en speelde tijdens zijn middelbare school periode al in verschillende bandjes. Hij deed mee aan het 2e seizoen van het programma 'De beste singer-songwriter van Nederland' en was finalist.

Zijn nieuwe EP genaamd 'The Perv in Perfection' is onlangs verschenen en hij heeft ook een nieuwe single genaamd 'Wood for the trees' die al iets eerder verscheen. Met die single is Lucas Hamming nieuw deze week op #39


Abélion Hotshot Week 12: Cold War Kids – Hot Coals

De Hotshot is deze week voor de Amerikaanse Indie rockband Cold War Kids. De band uit Californië is opgericht in 2004 en bestaat naast zanger en frontman Nathan Willett, nog uit 3 andere leden.
Na een aantal EP's kwam in 2006 het eerste album van de band uit. Inmiddels heeft de band oktober vorig jaar al het 5e studioalbum genaamd 'Hold my home' uitgebracht, waar al de single 'All this could be yours' vanaf kwam.
Van het album is nu ook het nummer 'Hot Coals' als single verschenen en die staat deze week in de spotlights als Hotshot.
De Hotshot is deze week dus voor de nieuwe single van Cold War Kids en die heet 'Hot Coals'

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Abélion Top 20 wk 28

  Editie: 771 Samenstelling: Abelion Music DW VW AW 1 16 1 STRAINJER – Hey Man 2 1 6 Indigo Birds – Differe...