zaterdag 28 maart 2015

Abélion Highlights wk 14

Huidige #1


Nieuw deze week:

1 Tame Impala – Let it happen [HS]

De hoogste nieuwe is deze week voor de Australische band Tame Impala. De band van frontman en zanger Kevin Parker, brengt voornamelijk dromerige melodieën in hun muziek. Ze braken in thuisland Australië door in 2008 en wonnen daar diversen prijzen. De band heeft inmiddels 2 albums uitgebracht en het 3e album zou dit jaar moeten gaan verschijnen. Op 11 maart bracht de band wel alvast een nieuwe single genaamd 'Let it happen' en die komt meteen binnen op #1.


33 Stepherd & Skinto – Brak Obama

De 2e nieuwe single is deze week voor de Nederlandse rappers Stepherd & Skinto. Het duo heeft met het nummer 'Brak Obama' een leuke en creatieve manier gevonden om het hebben van een kater te omschrijven. Stepherd & Skinto zijn nieuw deze week op #33.


35 Bear's Den – Agape

De 3e nieuwkomer is voor de Britse Indie & folkband Bear's Den. De band uit londen, onstond in 2012 en ze brachten hun debuutalbum 'Islands' oktober vorig jaar.
Op het album ook de single 'Agape' die onlangs gereleased is en met die nieuwe single is Bear's Den nieuw deze week op #35.


40 Wolf Alice – Giant peach

De laatste nieuwe single deze week is voor de Britse rockband Wolf Alice. De band van leadzangeres Ellie Rowsell, kwam in 2013 met de debuutsingle. Nadat in mei 2014 de 2e EP uitkwam werd het langzaam maar zeker tijd voor een debuutalbum. Die moet in juni van dit jaar gaan verschijnen en gaat 'My love is cool' heten. Als voorloper van dat album is alvast de single 'Giant Peach' uitgebracht en die is nieuw deze week op #40.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Abélion Top 30 wk 47

  Editie: 738 Samenstelling: Abelion Music DW VW AW 1 12 3 Boy & Bear – Mexico 2 3 7 Vorsen – Looking Back 3 ...