zaterdag 9 mei 2015

Abélion Highlights wk 20

Nieuw deze week:

23 Oliver Heldens – Melody [HS]

De hoogste nieuwe is deze week voor Nederlandse DJ en producer Olivier Heldens. De man uit Rotterdam werkt onder de naam Oliver Heldens en tekende in 2012 bij Spinnin' Records. Oliver scoorde zijn eerste hitje in 2014 met het nummer 'Gecko', waar later nog een vocale versie van werd uitgebracht met zangeres Becky Hill. Inmiddels is er een nieuwe instrumentale single genaamd 'Melody' en die is nieuw deze week op #23.


32 The Wombats – This is not a party

De 2e nieuwe single deze week is voor de Britse Postpunkband The Wombats. De band uit Liverpool bestaat sinds 2003 en heeft onlangs het 3e studioalbum genaamd 'Glitterbug' gereleased. En op dat album ook de single 'This is not a party' en die is nieuw deze week op #32.


39 Django Django – Reflections

De 3e en laatste nieuwkomer deze week is voor de Britse Indierockband Django Django. De band bracht het debuutalbum in 2012 en kreeg daar lovende kritieken op. Inmiddels is het 2e studioalbum genaamd 'Born under saturn' ook verschenen en van dat album kwam al de single 'First light'. Nu is ook de single 'Reflections' verschenen en die is nieuw deze week op #39.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Abélion Top 20 wk 28

  Editie: 771 Samenstelling: Abelion Music DW VW AW 1 16 1 STRAINJER – Hey Man 2 1 6 Indigo Birds – Differe...