zaterdag 16 mei 2015

Abélion Highlights wk 21

Nieuw deze week:

18 Charli XCX – Break the rules [HS]

De hoogste nieuwe deze week voor de Britse singer-songwriter Charlotte Emma Aitchison, beter bekend als Charli XCX. Charli werd bekend in 2013 toen ze samen met Icona Pop een hit scoorde met het nummer 'I love it'.
Ondertussen heeft ze nog 2 andere hits op haar naam staan waaronder solo met het nummer 'Boom Clap'.
Nadat het succes van de single 'Doing it' waarop ze samenwerkt met Rita Ora, toch tegenviel, komt ze nu met de single 'Break The Rules' die ook op haar debuutalbum 'Sucker' staat en daarmee is Charli XCX nieuw deze week op #18.


30 Rondé – We are one

De 2e nieuwe single deze week is voor de Nederlandse Indiepopband Rondé. Rondé bestond in 2014 op de Herman Brood Academie. De band van zangeres Rikki Borgelt won eerder dit jaar de 3FM serious talent Award en werd bekend door de single 'Run'. Rondé heeft een nieuwe single genaamd 'We are one' en die is nieuw deze week op #30.


37 Imagine Dragons – Friction


De 3e en laatste nieuwe single deze week is voor de Amerikaanse Indierockband Imagine Dragons. De band begon in 2008 en kreeg de eerste bekendheid doordat de single 'Radioactive' werd gebruikt in de promotiecampagne van het spel 'Assasin's Creed III'. Toch was de eerste echte hit voor de single 'On top of the world'. 3 maanden geleden verscheen het 2e studioalbum 'Smoke + Mirrors' en van dat album kwamen al de singles 'I bet my life' en 'Shots'. Op het album staat ook de single 'Friction' en die is deze week nieuw op #37.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Abélion Top 20 wk 24

                             Editie: 767 Samenstelling: Abelion Music DW VW AW 1 1 7 Jordan Kenny – Waste 6x#1 2 2 ...