zaterdag 11 juli 2015

Abélion Highlights wk 29

Nieuw deze week:

23 Holland Park ft. Liam Allan – Crime [HS]

De hoogste nieuwkomer is deze week voor het Nederlandse DJ duo
Holland Park. Wie het precies zijn is moeilijk te zeggen, omdat dat eigenlijk niet echt bekend is. Wat wel duidelijk is, is dat praktisch alle elementen voor een zomerhit aanwezig zijn op hun single 'Crime' waar Liam Allan de vocalen voor verzorgd.
Samen zijn ze nieuw deze week op #23


36 Made in June – Nobody but you

De 2e nieuwe single deze week is voor de Nederlandse DJ June te Spenke, beter bekend onder haar artiestennaam Made in June. Het eerste succes scoorde ze vorig jaar met de single 'You and I'. Ook opvolger 'Perfect Storm' deed het niet slecht. Made in June heeft inmiddels een nieuwe single genaamd 'Nobody but you' en die deze week nieuw op #36.


39 Axwell ^ Ingrosso – Sun is shining


De 3e en laatste nieuwkomer deze week is voor het Zweedse DJ Duo Axwell ^ Ingrosso. De 2 DJ's vormden tot 2013 samen met Steve Angello het succesvolle 'Swedish House Mafia'. Axwell en Ingrosso besloten al vrij snel hun krachten weer te bundelen en kwamen eind 2014 met de single 'Something new'. Opvolger 'On my way' deed het eerder dit jaar nog wat beter zelfs. Nu de strijd om de zomerhits volop is losgebarsten hebben ook de 2 DJ's zich in de strijd geworpen met het zomerse 'Sun is shining' en die is nieuw deze week op #39. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Abélion Top 30 wk 48

  Editie: 739 Samenstelling: Abelion Music DW VW AW 1 1 4 Boy & Bear – Mexico 2x#1 2 2 8 Vorsen – Looking Bac...