zondag 26 juli 2015

Abélion Highlights wk 31

Nieuw deze week:

23 AURORA – Running with the wolves [HS]

De hoogste nieuwe is deze week voor de Noorse singer-songwriter Aurora Aksnes, geboren op 15 juni 1996 in Bergen. Haar eerste single bracht ze in 2012, waarna er ieder jaar een nieuwe single volgde. Niemand minder dan Katy Perry is inmiddels al fan van haar. Inmiddels heeft ze de EP 'Running with the wolves' uitgebracht en van die EP komt ook de gelijknamige single. En die single is nieuw deze week op #23.


34 Lost Frequencies ft. Janieck Devy – Reality

De 2e nieuwkomer deze week is voor de Belgische DJ en producer Felix De Laet. Onder de naam Lost Frequencies maakte hij vorig jaar een remix van het nummer ' Are you with me' van de Amerikaanse zanger Easton Corbin. Het leverde een dikke Top 10 hit op. Inmiddels heeft Lost Frequencies een nieuwe single waarvoor samengewerkt is met de Nederlandse zanger en componist Janieck van de Polder, beter bekend als Janieck Devy. Samen zijn ze nieuw deze week op #34.


37 Netsky ft. Digital Farm Animals – Rio

De 3e en laatste nieuwe single is deze week voor de Belgische DJ en producer Boris Daenen, beter bekend als Netsky, wat afkomstig is van een gelijknamig computervirus.
Na zijn middelbare school begon hij aan de studie 'Producer Digitale Media' en begon tijdens dezelfde periode te werken aan zijn eerste album. Inmiddels heeft hij 2 albums uitgebracht en en wordt er gewerkt aan het 3e studioalbum. Als voorproefje daarvan is alvast de single 'Rio' uitgebracht. Voor de single is samengewerkt met de Britse producer Nick Gale, die werkt onder zijn project 'Digital Farm Animals'.

Samen zijn ze nieuw deze week op #37.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Abélion Top 20 wk 28

  Editie: 771 Samenstelling: Abelion Music DW VW AW 1 16 1 STRAINJER – Hey Man 2 1 6 Indigo Birds – Differe...