dinsdag 8 september 2015

Abélion Highlights wk 37

Nieuw deze week:

29 JoJo – When Love hurts

de hoogste nieuwe deze week is voor de Amerikaanse Pop/R&B zangeres Joanna Noëlle Blagden Levesque, beter bekend onder haar artiestennaam JoJo.
Op 13 jarige leeftijd scoorde ze al haar wereldhit 'Leave (get out)', dat was in 2004. Haar laatste volledige album dateert alweer van 2006, maar er is een nieuw album op komst. Als voorloper heeft ze alvast de EP 'III' gereleased, waar ook echt 3 nieuwe singles op staan. Één daarvan heet 'When love hurts' en daarmee komt JoJo deze week binnen op #29.


32 Alle Farben ft. Lowell – Get high

De 2e nieuwe single van deze week is voor de Duitse DJ en Producer Frans Zimmer, beter bekend onder zijn artiestennaam Alle Farben. Begonnen als DJ in de clubs van Berlijn en bekend geworden van de single 'She moves' in 2014. Zijn debuutalbum genaamd 'Synesthesia' verscheen in hetzelfde jaar. Alle farben heeft een nieuwe single waarop hij samenwerkt met de Canadese singer-songwriter Lowell. Mocht er een nazomer komen dan past deze single er goed bij. De single 'Get high' is nieuw deze week op #32.


37 Nothing But Thieves – Wake up call


De 3e en laatste nieuwkomer deze week is voor de Britse alternatieve rockband Nothing but Thieves. De band uit Southend-on-Sea bestaat sinds 2012 en komt in oktober met het debuutalbum 'Nothing but Thieves'. Op het album ook de single 'Wake up call' en die is nieuw deze week op #37

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Abélion Top 20 wk 24

                             Editie: 767 Samenstelling: Abelion Music DW VW AW 1 1 7 Jordan Kenny – Waste 6x#1 2 2 ...