zaterdag 12 september 2015

Abélion Highlights wk 38

Nieuw deze week:

23 Macklemore & Ryan Lewis – Downtown [HS]

De hoogste nieuwe is deze week voor de Amerikaanse rapper Ben Haggerty, beter bekend als Macklemore en de Amerikaanse muziekproducent Ryan Lewis.
Na het succesvolle album 'The Heist' waar onder andere de singles 'Thrift Shop' en 'Can't hold us' vanaf kwamen, wordt er hard gewerkt aan het nieuwe studioalbum en in afwachting daarvan is alvast de 1e single gereleased genaamd 'Downtown'. En die single is nieuw deze week op #23.


28 Florence + The Machine – Queen of peace

De 2e nieuwkomer deze week is voor de Britse band Florence + The Machine. De band van frontvrouw Florence Welch werd rondom haar geformeerd in 2007 en bracht het debuutalbum genaamd 'Lungs' in 2009. In 2012 wisten ze een aardige hit te scoren met het nummer 'Spectrum (Say my name)', wat vooral kwam door de remix die Calvin Harris er van maakte. Eerder dit jaar verscheen het inmiddels 4e studioalbum van de band genaamd 'How Big, How Blue, How Beautiful', waar onder andere al de singles 'St Jude', What kind of man', en 'Ship to wreck' vanaf kwamen. Op het album ook de single 'Queen of peace' en die is nieuw deze week op #28.


33 Imagine Dragons – Roots

De 3e nieuwe single deze week is voor de Amerikaanse Indie Rock band Imagine Dragons. De band uit Las Vegas, begon in 2008 en had het eerste internationale succes in 2012 met de singles 'It's time' en 'Radioactive'. Na het album 'Night visions' in 2012, verscheen eerder dit jaar het 2e album genaamd 'Smoke + Mirrors'. Nadat er een aantal nummers van het album als single verschenen, heeft de band nu een nieuw nummer gereleased, die dus niet op het album staat. De single 'Roots' is nieuw deze week op #33.


36 Hurts – Lights


De 4e en laatste nieuwkomer deze week is voor het Engelse Synthpop duo Hurts. Hurts komt uit Manchester en begon in 2009. Ze brachten tot nog toe 2 albums met de titels 'Happiness' en 'Exile'. Volgende maand moet het 3e studioalbum gaan verschijnen en gaat 'Surrender' heten. Als voorloper van het album verscheen eerder al het nummer 'Some kind of heaven' als single en nu is ook het nummer 'Lights' alvast verschenen en die is nieuw deze week op #36.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Abélion Top 20 wk 28

  Editie: 771 Samenstelling: Abelion Music DW VW AW 1 16 1 STRAINJER – Hey Man 2 1 6 Indigo Birds – Differe...