zondag 25 oktober 2015

Abélion Highlights wk 44

Nieuw deze week:

22 Foals – Give it all [HS]

De hoogste nieuwkomer is deze week voor Britse Indierock band Foals. De band uit Oxford van leadzanger Yannis Philippakis werd opgericht in 2005.
Eind augustus verscheen het 4e studioalbum van de band genaamd 'What went down', wat de opvolger is van het succesvolle album 'Holy Fire' uit 2013.
van het nieuwe album kwamen al de titeltrack en 'Mountain at my gates'. Ook op het album het vrij rustige nummer 'Give it all' en die is nieuw deze week op #22.


27 Everything Everything – No reptiles

De 2e nieuwe single is deze week voor de Engelse Artrock band Everything Everything. De band uit Manchester werd gevormd in 2007 en bracht het debuutalbum in 2010 genaamd 'Man alive'.
In juni van dit jaar verscheen alweer het 3e studioalbum met de titel 'Get to heaven'. Op het album ook het bijzondere nummer 'No reptiles' en die is nieuw deze week op #27.


36 The Knocks & Matthew Koma – I wish (my Taylor Swift)

De 3e nieuwkomer deze week is voor het muziekduo The Knocks. Het duo uit New York city maakt voornamelijk electropop en bestaat sinds 2008. Voordat ze zich op eigen werk gingen richten maakten ze voornamelijk remixen van nummers van andere artiesten als: Katy Perry, Britney Spears, Ellie Goulding en vele anderen. Hun eerste EP genaamd 'Magic' verscheen in 2011. Hun debuutalbum wordt nog dit jaar verwacht, maar echt veel is er nog niet over bekend. Wel is er inmiddels weer een nieuwe single, waarvoor ze de samenwerking zijn aangegaan met zanger Matthew Koma. De single 'I Wish (my Taylor Swift)' is nieuw deze week op #36.


40 Rudimental ft. Will Heard – I will for love

De 4e en laatste nieuwe is deze week voor de Engelse drum & bass band Rudimental. De band uit London bestaat sinds 2010 en behaalde het eerste grote succes in 2012 met de single 'Feel the love' waarop de vocalen werden gedaan door John Newman. Een succesformule leek geboren en in 2013 verscheen debuutalbum 'Home'. Begin oktober is het 2e studioalbum van de band verschenen met de titel 'We the generation'. Op het abum ook de single 'I will for love' waarop Will Heard de vocalen verzorgd en die is nieuw deze week op #40.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Abélion Top 30 wk 48

  Editie: 739 Samenstelling: Abelion Music DW VW AW 1 1 4 Boy & Bear – Mexico 2x#1 2 2 8 Vorsen – Looking Bac...