zaterdag 3 oktober 2015

Abélion Highlights wk 41

Nieuw deze week:

26 All Tvvins – Darkest Ocean [HS]

De hoogste nieuwe is deze week voor het Ierse Indie Pop duo All Tvvins. Het duo bestaat uit Conor Adams en Lar Kaye en zijn aan hun samenwerking begonnen in 2013. Eerder deze maand brachten ze vrijwel tegelijkertijd 2 nieuwe singles uit. De één heet 'Thank you' en de ander 'Darkest Ocean. Laatst genoemde is ook gebruikt voor de soundtrack van de game 'FIFA 16' en is nieuw deze week op #26.


35 Duffy – Whole lot of love

De 2e nieuwe single deze week is voor de Britse singer-songwriter Aimee Anne Duffy, beter bekend als gewoon Duffy. De zangeres uit Wales heeft een typish soul- en Jazz stemgeluid en brak door in 2008 met de single 'Mercy'. Naast zingen kan Duffy ook acteren en speelt ze dit jaar een rol in de Britse misdaadfilm 'Legend'. Ook aan de soundtrack heeft ze bijgedragen, onder andere met de nieuwe single 'Whole lot of love' en die is deze week nieuw op #35.


39 Starling – Take it down


De 3e en laatste nieuwkomer deze week is voor de Britse singer-songwriter Starling. De artieste uit London is vrij nieuw in muziekland en begon met het coveren van nummers van Joni Mitchell en Bill Withers. Ze begeleid zichzelf op de piano en creëert met haar warme stemgeluid een aparte donkere sfeer. Haar debuutsingle 'Take it down' is nieuw deze week op #39. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Abélion Top 20 wk 28

  Editie: 771 Samenstelling: Abelion Music DW VW AW 1 16 1 STRAINJER – Hey Man 2 1 6 Indigo Birds – Differe...