zaterdag 31 oktober 2015

Abélion Highlights wk 45

Nieuw deze week:

25 Moke – The time has come

De hoogste nieuwe is deze week voor de Nederlandse band Moke. De band uit Amsterdam bracht het debuutalbum in 2007. Inmiddels is de band, die het beste te plaatsen in de categorie britpop/indierock, al weer toe aan het 5e studioalbum. Het album met de titel 'The time has come' moet op 13 november a.s. gaan verschijnen. Van het album is alvast de titeltrack uitgebracht als single en met die single is Moke nieuw deze week op #25.


35 Wolf Alice – You're a germ

De 2e nieuwe single deze week is voor de 4-koppige alternatieve rockband Wolf Alice. De band uit Noord-Londen bestaat sinds 2010 en ze brachten hun eerste single in 2013. Na een aantal EP's is in juni van dit jaar hun debuutalbum 'My love is cool' verschenen. Van het album kwamen al de singles 'Giant Peach' en 'Bros' en nu is ook het nummer 'You're a germ' als single uitgebracht. Met die single is Wolf Alice nieuw deze week op #35.


37 Best Coast – Feeling ok


De 3e en laatste nieuwkomer van deze week is voor het Amerikaanse rockduo Best Coast. De band bestaat uit Bethany Cosentino en Bobb Bruno en begon in 2009. In 2010 kwam de band al met debuutalbum 'Crazy for you'. Inmiddels is in mei dit jaar al het 3e studioalbum van het duo verschenen genaamd 'California nights'. Van het album verschenen al de titeltrack en het nummer 'Heaven sent' als single en inmiddels ook het nummer 'Feeling ok' en die single is nieuw deze week op #37.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Abélion Top 20 wk 29

  Editie: 772 Samenstelling: Abelion Music DW VW AW 1 1 3 STRAINJER – Hey Man 2x#1 2 2 7 Indigo Birds – Different ...