zaterdag 13 juni 2015

Abélion Highlights wk 25

Nieuw deze week:

23 Gabrielle Aplin – Light up the dark [HS]

De hoogste nieuwe is deze week voor de Britse singer-songwriter Gabrielle Aplin. De artieste uit de plaats Bath, dankt haar bekendheid vooral aan een youtube-cover van het nummer 'The power of love' van Frankie Goes to Hollywood.
Ze bracht haar debuutalbum 'English rain' in 2013 en heeft net haar 2e studioalbum genaamd 'Light up the dark' uitgebracht met daarbij de titeltrack als single en die is nieuw deze week op #23.


33 Flume ft. Andrew Wyatt – Some minds

De 2e nieuwe single deze week is voor de Australische muzikant en producer Harley Edward Streten, beter bekend als Flume. Hij werd bekend met de single 'Sleepless' in 2011 en 'Holdin on' in 2012. Vooral in thuisland Australië leverde dat veel succes op. Hij bracht zijn debuutalbum genaamd 'Flume' ook in 2012. Flume heeft een nieuwe single waarbij hij de samenwerking is aangegaan met Andrew Wyatt die je misschien wel kent van Miike Snow. De single 'Some minds' is nieuw deze week op #33.


36 Kodaline – Ready

De 3e nieuwe single is voor de Ierse band Kodaline. De band die in 2005 begon als '21 demands' maar in 2011 de naam veranderde in Kodaline. De band bracht het debuutalbum 'In a perfect world' in 2013 en is in ons land vooral bekend van de single 'All I want'. Kodaline bracht in februari van dit jaar het 2e studioalbum 'Coming up for air' en van deze nieuw plaat kwam onder andere al de single 'Honest'. Ook op het album het nummer 'Ready' en die is nieuw deze week op #36


38 Major Lazer ft. Ellie Goulding & Tarrus Riley – Powerful

De 4e en laatste nieuwkomer deze week is voor Major Lazer. Het project van de Amerikaanse DJ en producer Diplo, is al aardig wat samenwerkingen met bekende artiesten aangegaan en kennen we vooral van de singles 'Get free', Watch out for this (Bumaye) en meer recentelijk 'Lean on'.

Begin deze maand bracht Major Lazer het 3e studioalbum 'Peace is a mission' uit en op het album ook een samenwerking met de Britse singer-songwriter Ellie Goulding en de Jamaicaanse zanger Tarrus Riley. De single 'Powerful' is deze week nieuw op #38. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Abélion Top 20 wk 29

  Editie: 772 Samenstelling: Abelion Music DW VW AW 1 1 3 STRAINJER – Hey Man 2x#1 2 2 7 Indigo Birds – Different ...