zondag 19 juli 2015

Abélion Highlights wk 30

Nieuw deze week:

21 Lianne La Havas – What you don't do [HS]

De hoogste nieuwkomer is deze week voor de Britse singer-songwriter Lianne La Havas. De folk- en soulzangeres werd eind 2011 genomineerd voor de 'BBC sound of 2012'. Hoewel ze nog niet is doorgebroken bij het grote publiek is ze een graag geziene gast op festivals. Haar 2e studioalbum wordt eind deze maand gereleased en krijgt de korte titel 'Blood' mee. van het nieuwe album werd al het nummer 'Unstoppable' uitgebracht als single en nu is ook het nummer 'What you don't do' vrijgegeven.
En die single is nieuw deze week op #21.


32 Leon Bridges – Smooth sailin'

De 2e nieuwe single deze week is voor de Amerikaanse Gospel en Soulzanger Leon Bridges. De man uit Forth Worth (Texas), bracht eerder dit jaar zijn debuutalbum 'Coming home'. Op dit album staat ook de single 'Smooth sailin' en die is nieuw deze week op #32.


35 The Chemical Brothers – Under neon lights

De 3e nieuwkomer deze week is voor het Electronische dance-duo Chemical Brothers. Het duo bestaande uit Tom Rowlands en Ed Simons, hebben onlangs hun 8e studioalbum uitgebracht na jaren van stilte op album-gebied. Van het nieuwe album 'Born in Echoes' genaamd, kwam al de single 'Go' en nu is ook het nummer 'Under neon lights' als single gereleased en die is deze week nieuw op #35.


38 Years & Years – Eyes shut

De 4e nieuwe single deze week is voor de Britse Synthpopband Years & Years.

De band won begin dit jaar de 'BBC sound of 2015' award en dat bracht hun carriere in een aardige stroomversnelling. Onlangs is debuutalbum 'Communion' verschenen en vooral de single 'King' werd een groot succes. Op het album staat ook het nummer 'Eyes shut' en die is nieuw deze week op #38.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Abélion Top 20 wk 28

  Editie: 771 Samenstelling: Abelion Music DW VW AW 1 16 1 STRAINJER – Hey Man 2 1 6 Indigo Birds – Differe...