zondag 18 oktober 2015

Abélion Highlights wk 43

Nieuw deze week:

24 Luke Sital-Singh – Still [HS]

De hoogste nieuwe is deze week voor Britse singer-songwriter Luke Sital-Singh. Luke bracht zijn eerste EP in 2012. Eind 2013 werd hij door de BBC toegevoegd aan de nieuwe muziektalentenlijst 'BBC's Sound of 2014'.
In augustus 2014 bracht hij zijn debuutalbum 'The Fire Inside', waar ook de aardig succesvolle single 'Nothing stays the same' op staat.
Inmiddels heeft Luke eind vorige maand zijn nieuwe EP 'The Breakneck Speed of Tomorrow' gereleased en daar staat ook zijn nieuwe single 'Still' op en die is nieuw deze week op #24.


32 CHVRCHES – Keep you on my side

De 2e nieuwkomer deze week is voor de Schotse Electroband CHVRCHES. De band die in 2011 in Glasgow werd gevormd, bestaat naast leadzangeres Lauren Mayberry nog uit Iain Cook en Martin Doherty. Na een 1e EP in 2013 verscheen in datzelfde jaar het debuutalbum genaamd 'The bones of what you believe'. Inmiddels is in september van dit jaar het 2e studioalbum met de titel 'Every open eye' uitgebracht. Van het nieuwe album kwamen onder andere al de singles 'Leave a trace' en 'Clearest blue'. Op het album ook het nummer 'Keep you on my side' en die is deze week nieuw op #32.
39 Selena Gomez – Me & the rhythm


De 3e en laatste nieuwe single deze week is voor de Amerikaanse zangeres en actrice Selena Marie Gomez. Ze is bekend geworden als actrice, maar bleek al snel meer kwaliteiten te hebben. Zo begon ze in 2009 ook een pop/rockband genaamd Selena Gomez & The Scene'. Om zich weer op haar acteer-carrière te kunnen richten stopte ze later met de band. Toch is ze daarna snel weer met een solocarrière begonnen op muziekgebied en bracht ze haar debuutalbum in 2013. Eerder deze maand verscheen haar 2e studioalbum met de titel 'Revival'. Inmiddels is na 2 eerdere nummers nu ook het nummer 'Me & the rhythm' als promotionele single voor het nieuwe album verschenen en die single is nieuw deze week op #39.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Abélion Top 30 wk 15

  Editie: 758 Samenstelling: Abelion Music DW VW AW 1 2 4 Stinson Fuller – Sadie Hawkins 2 1 10 Palace – Bleach 2x...