zaterdag 7 november 2015

Abélion Highlights wk 46

Nieuw deze week:

16 Matt Corby – Monday

De hoogste nieuwe is deze week voor de Australische singer-songwriter Matthew John Corby. In 2007 deed hij mee aan het 5e seizoen van Australian Idol en werd 2e. Matt is in ieder geval in Australië een stuk bekender geworden in 2011 met zijn single 'Brother' afkomstig van de EP 'Into the Flame'
begin oktober verscheen de nieuwe single 'Monday' die ook op het nog te verschijnen debuutalbum komt te staan. Het bijzondere aan het nummer is dat het uit niet veel meer dan de stem van Matt bestaat. 'Monday' van Matt Corby is nieuw deze week op #16.


33 Jack Garratt – Breathe life

De 2e nieuwe single is deze week voor de Britse singer-songwriter en multi-instrumentalist Jack Garratt. Jack heeft al een aantal EP's uitgebracht en qua singles ken je hem wellicht van 'Worry'. Februari 2016 moet zijn debuutalbum 'Phase' gaan verschijnen en als voorloper daarvan heeft hij alvast de single 'Breathe life' gereleased. En met die single is Jack Garratt nieuw deze week op #33.


37 Sundara Karma – Vivienne

De laatste nieuwkomer deze week is voor de Britse band Sundara Karma. De band uit Reading bestaat uit Oscar Lulu (zanger, gitarist), Haydn Evans (drums), Ally Baty (gitaar) en Dom Cordell (bassist)

Inmiddels heeft de band haar 2e EP gereleased die gewoon 'EP II' heet. Op de EP ook de nieuwe single 'Vivienne' en die is nieuw deze week op #37.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Abélion Top 30 wk 15

  Editie: 758 Samenstelling: Abelion Music DW VW AW 1 2 4 Stinson Fuller – Sadie Hawkins 2 1 10 Palace – Bleach 2x...