zaterdag 28 februari 2015

Abélion Hotshot week 11: Nate Ruess – Nothing without love


De Hotshot is deze week voor de Amerikaanse singer-songwriter Nathaniel Joseph Ruess, beter bekend als Nate Ruess. Nate Ruess richtte in 2008 de band Fun. Op samen de overige 2 leden. In 2012 besloot Nate het ook solo te proberen en dat lukte erg goed samen met P!nk. Het nummer 'Just give me a reason' bereikte de nr. 1 in de hitlijsten. Later werkte hij nog samen met Enimem voor de single 'Headlights' maar dat leverde weinig succes op.
Inmiddels is bekend dat er van de band Fun. Voorlopig geen nieuw album te verwachten is, omdat de 3 leden allemaal bezig zijn met andere projecten. Nate is volop bezig aan een soloalbum en als voorloper daarvan heeft hij alvast de single 'Nothing without love' uitgebracht en daarmee staat hij deze week in de spotlights als Hotshot.

De Hotshot is deze week dus voor Nate Ruess met zijn nieuwe single 'Nothing without love'. 

Abélion Top 40 wk 10 

#1 Django Django - First lightNieuw deze week:

19 Broods – Four walls [HS]

De hoogste nieuwe deze week is voor het Nieuw Zeelandse muziekduo Broods. Broods bestaat uit broer en zus Nott. Georgia Nott en Caleb Nott, om precies te zijn.
Begin 2014 brachten ze hun debuutsingle 'Bridges' die de Top 10 in de hitlijst van Nieuw Zeeland wist te bereiken. Op 22 augustus van vorig jaar verscheen het debuutalbum 'Evergreen'. Van het album ook de single 'Four walls'. De sound van Broods doet denken aan de eveneens Nieuw Zeelandse zangeres Lorde, wat niet heel gek is, want producer van het album is Joel Little, die eerder samenwerkte met inderdaad... Lorde. Toch staat dit duo ook zeker op zichzelf en dus zijn ze nieuw deze week op #19 met de single 'Four walls'33 Lost Frequencies – Are you with me

De 2e nieuwkomer deze week is voor de Belgische DJ en producer Felix de Laet. Onder de naam Lost Frequencies maakte hij in 2014 een remix van het nummer 'Are you with me' van de Amerikaanse zanger Easton Corbin. In België leverde hem dat al een nummer 1 hit op en wellicht dat het ook in ons land sucesvol gaat zijn. Lost Frequencies is nieuw deze week op #33.


36 Magic! – No way no


De 3e en laatste nieuwe deze week is voor de Canadese pop- en reggaeband Magic!. In 2013 verscheen debuutsingle 'Rude' dat ook in ons land een grote hit werd. De hit is afkomstig van het debuutalbum van Magic! Genaamd 'Don't kill the magic'. Op het album ook de single 'No way no' en die is nieuw deze week op #36


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Abélion Top 30 wk 15

  Editie: 758 Samenstelling: Abelion Music DW VW AW 1 2 4 Stinson Fuller – Sadie Hawkins 2 1 10 Palace – Bleach 2x...