zaterdag 7 maart 2015

Abélion highlights wk 11


Abélion Top 40 wk 11

Huidige #1Nieuw deze week:

14 Rondé – Run [HS]

De hoogste nieuwe is deze week voor de Nederlandse Indiepopband Rondé. De band die werd gevormd aan de Herman Brood Academie. De band van Leadzangeres Rikki Borgelt, bracht in 2014 al de single 'Run', maar die lijkt nu pas echt opgepakt te worden en bekendheid te oogsten. Rondé is met nieuw deze week met de single 'Run' op #14.


35 Kovacs – Diggin'

De 2e nieuwkomer deze week is voor de Nederlandse zangeres Sharon Kovacs. De artieste die beter bekend is onder haar achternaam Kovacs, bracht in 2014 haar eerste EP genaamd 'My love'. De gelijknamige single van de EP werd een bescheiden hitje. Komende maand wordt haar debuutalbum 'Shades of black' verwacht en op dat album ook de single 'Diggin'. En die is nieuw deze week op #35


37 Sue the Night – The whale


De 3e en laatste nieuwe single deze week is voor de Haarlemse singer-songwriter Suus de Groot. Onder de naam 'Sue the Night' bracht ze in januari haar debuutalbum 'Mosaic' uit en op dit album ook de single 'The Whale' en die is deze week nieuw op #37


De volledige lijst van de Abélion Top 40 vind je op de subpagina 'Abelion Top 40 wk 11'


Abélion Hotshot week 11: Nate Ruess – Nothing without love

De Hotshot is deze week voor de Amerikaanse singer-songwriter Nathaniel Joseph Ruess, beter bekend als Nate Ruess. Nate Ruess richtte in 2008 de band Fun. Op samen de overige 2 leden. In 2012 besloot Nate het ook solo te proberen en dat lukte erg goed samen met P!nk. Het nummer 'Just give me a reason' bereikte de nr. 1 in de hitlijsten. Later werkte hij nog samen met Enimem voor de single 'Headlights' maar dat leverde weinig succes op.
Inmiddels is bekend dat er van de band Fun. Voorlopig geen nieuw album te verwachten is, omdat de 3 leden allemaal bezig zijn met andere projecten. Nate is volop bezig aan een soloalbum en als voorloper daarvan heeft hij alvast de single 'Nothing without love' uitgebracht en daarmee staat hij deze week in de spotlights als Hotshot.

De Hotshot is deze week dus voor Nate Ruess met zijn nieuwe single 'Nothing without love'. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Abélion Top 30 wk 15

  Editie: 758 Samenstelling: Abelion Music DW VW AW 1 2 4 Stinson Fuller – Sadie Hawkins 2 1 10 Palace – Bleach 2x...