zaterdag 30 mei 2015

Abélion Highlights wk 23

Nieuw deze week:

23  Summer Camp – Bad love [HS]

De hoogste nieuwe is deze week voor het Britse indiepop duo Summer Camp. Het getrouwde duo bestaande uit multi-instrumentalist Jeremy Warmsley en zangeres Elizabeth Sankey, bracht het debuutalbum 'Welcome to Condale' in 2011. Inmiddels is het 4 studioalbum 'Bad love' verschenen en van dat album komt ook de gelijknamige single die deze week nieuw is op #23.


31  Moke – Let it burn

De 2e nieuwe single deze week is voor de Nederlandse band Moke. De band uit Amsterdam bracht in 2007 haar debuutalbum 'Shorland'.
In het najaar moet het 4e studioalbum van Moke gaan verschijnen en als voorloper daarvan is alvast de single 'Let it burn' uitgebracht en die is nieuw deze week op #31.


37  Redondo & Bolier ft. She Keeps Bees – Every single piece


De 3e en laatste nieuwkomer deze week is voor het Nederlandse DJ Duo Redondo, bestaande uit Freek Geuze en Johan Jacobse. Niet voor het eerst werken ze samen met de eveneens Nederlandse DJ en producer Leon Bolier. Voor de nieuwe single is tevens de hulp ingeroepen van de Amerikaanse rock & roll band She Keeps Bees. De single 'Every single piece' is nieuw deze week op #37

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Abélion Top 20 wk 29

  Editie: 772 Samenstelling: Abelion Music DW VW AW 1 1 3 STRAINJER – Hey Man 2x#1 2 2 7 Indigo Birds – Different ...