zondag 10 januari 2016

Abélion Highlights wk 2

  Bjonr ft. Tom Bailey – Fade into you

De hoogste nieuwe deze week is van een DJ en producer die nog erg onbekend is. Of het nu bewust is of niet, veel meer dan de naam Bjonr hebben we niet. op zijn twitter account staat 'From planet earth'. Nou dat is dan wel weer goed om te weten. En verder weten we dat dit alles onder de vleugels van Spinnin' Records plaatsvindt. Bjonr heeft voor zijn single 'Fade into you' samengewerkt met Tom Bailey, die de vocalen verzorgd. Samen zijn ze nieuw deze week op #28.


X Ambassadors – Renegades

De 2e nieuwkomer deze week is voor de Amerikaanse Indie rockband X Ambassadors. De band uit Ithaca bestaat sinds 2009 en na een aantal EP's, is vorig jaar juni debuutalbum 'VHS' uitgebracht. Van het album komt ook de single 'Renegades' die officieel al in maart 2015 werd gereleased, maar nu alsnog in Nederland onder de aandacht is gekomen. Met 'Renegades' is X Ambassadors nieuw deze week op #35.


Feder ft. Emmi – Blind


De 3e en laatste nieuwe single van deze week komt van de Franse DJ Hadrien Federiconi, beter bekend onder zijn DJ naam Feder. Sinds 2014 officieel actief en hij scoorde met het nummer 'Goodbye' vorig jaar al een hitje in onder andere Frankrijk en België. Voor zijn nieuwe single genaamd 'Blind' werkt hij samen met zangeres Emmi, die de vocalen verzorgd. Samen zijn ze nieuw deze week op #37

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Abélion Top 20 wk 28

  Editie: 771 Samenstelling: Abelion Music DW VW AW 1 16 1 STRAINJER – Hey Man 2 1 6 Indigo Birds – Differe...