zondag 26 april 2015

Abélion Highlights wk 18

Nieuw deze week:

20 Brandon Flowers – Can't deny my love [HS]

De hoogste nieuwe deze week is voor de Amerikaanse zanger en toetsenist Brandon Flowers. Brandon is geboren in Las Vegas en we kennen hem voornamelijk als leadzanger en frontman van de band The Killers. Toch doet Brandon ook solo nog wel een wat moois. In 2010 deden The Killers het even wat rustiger aan en dat gaf Brandon Flowers de tijd om een soloalbum te gaan maken. Die kwam er in 2010 met de naam 'Flamingo'. Van dat album kwamen onder andere de singles 'Crossfire' en 'Only the young'. Inmiddels een paar jaar verder is de eerste single van zijn 2e soloalbum alvast verschenen. Het album met de naam 'The Desired Effect' moet op 18 mei gaan verschijnen en als voorloper is alvast de single 'Can't deny my love' uitgebracht en die is nieuw deze week op #20.


24 Best Coast – California nights

De 2e nieuwkomer is voor het Amerikaanse rockduo Best Coast, bestaande uit gitariste en zangeres Bethany Cosentino en gitarist en multi-instrumentalist Bobb Bruno. De band bestaat sinds 2009 en bracht debuutalbum 'Crazy for you' in 2010. Inmiddels staat Best Coast op het punt om het 3e album genaamd 'California nights' te gaan releasen. Van dat nieuwe album werd alvast de gelijknamige single gerealeased en die is nieuw deze week op #24.


38 Rhodes – Turning back around


De 3e en laatste nieuwe single deze week is voor de Britse singer-songwriter David Rhodes, die beter bekend is onder zijn artiestennaam Rhodes. Na een aantal EP's in 2013 en 2014 is deze maand het album 'Rhodes' verschenen en van dit album komt ook de single 'Turning back around' en die is nieuw deze week op #38.  

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Abélion Top 20 wk 28

  Editie: 771 Samenstelling: Abelion Music DW VW AW 1 16 1 STRAINJER – Hey Man 2 1 6 Indigo Birds – Differe...