zaterdag 22 augustus 2015

Abélion highlights wk 35

Nieuw deze week:

18  Gouryella – Anahera [HS]

De hoogste nieuw is deze week voor de Nederlandse DJ Ferry Corsten. De Nederlandse trance DJ, werkt behalve onder zijn eigen naam ook veel aan andere projecten, vaak met andere DJ's en/of producers. Zo begon hij eind jaren 90 samen te werken met Tiësto onder de naam 'Gouryella'. Toen Tiësto zich eind 2000 meer op zijn solocarriere wilde richten, vond Ferry voor het project 'Gouryella' even een samenwerking met John Ewbank. Anno 2015 werkt Ferry Corsten voornamelijk alleen aan het project 'Gouryella' en heeft hij de single 'Anahera' uitgebracht, waarbij hij echt weer terug gaat naar de klassieke trance-muziek uit de beginjaren. 'Anahera' is nieuw deze week op #18.



35  Gabrielle Aplin – Sweet nothing

De 2e nieuwe single deze week is voor de Britse singer-songwriter Gabrielle Aplin. Begonnen op YouTube en daardoor bekender geworden, bracht ze haar debuutalbum 'English rain' in 2013.
Haar 2e studioalbum komt officiëel uit op 18 september a.s. Van het album genaamd 'Light up the dark' werd al de titeltrack als single uitgebracht en nu is ook het nummer 'Sweet nothing' alvast losgelaten. En met die single is Gabrielle Aplin nieuw deze week op #35.


40  Birdy + Rhodes – Let it all go

De 3e en laatste nieuwkomer deze week is voor de Britse singer-songwriter Jasmine van den Bogaerde. Ze won de muziekcompetitie 'Open Mic UK' in 2008, toen ze pas 12 jaar was. Ze brak door in 2011 met haar versie van het nummer 'Skinny love'. Ze is nu anno 2015 de samenwerking aangegaan met de eveneens Britse singer-songwriter David Rhodes, beter bekend als gewoon 'Rhodes'. Rhodes ken je wellicht wel van de single 'Turning back around' die bij Abélion Music eerder dit jaar op de playlist stond. Birdy & Rhodes zijn samen nieuw deze week op #40 met de single 'Let it all go'





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Abélion Top 30 wk 12

  Editie: 755 Samenstelling: Abelion Music DW VW AW 1 1 6 Tom Webber – This Time 2x#1 2 2 7 Palace – Bleach 3 6 ...