zaterdag 29 augustus 2015

Abélion Highlights wk 36

Nieuw deze week:

9 Young Empires – The gates

De hoogste nieuwe is deze week voor de Canadese indieband Young Empires. De band uit Toronto bestaat sinds 2009 en heeft qua geluid elementen van electro en indierock. Na een EP in 2012 genaamd 'Wake all my youth' is het debuutalbum genaamd 'The Gates' eerder dit jaar verschenen. De titelsong heeft nu ook een videoclip en is officiëel als single gereleased en die single is nieuw deze week op #9


34 Lana Del Rey – High by the beach

De 2e nieuwe single is voor de Amerikaanse singer-songwriter Elizabeth Woolridge Grant, beter bekend als Lana Del Rey. Begonnen in 2005 en bekend geworden in 2011 door de single 'Video Games'. Inmiddels is Lana al toe aan het 4e studioalbum genaamd 'Honeymoon' dat later deze maand moet gaan verschijnen. Van het album komt alvast de single 'High by the beach' en die is nieuw deze week op #34.


38 Mr. Probz – Do it all again


De 3e en laatste nieuwkomer deze week is voor Nederlandse singer-songwriter Dennis Princewell Stehr, beter bekend als Mr. Probz. Al veel samengewerkt met hiphop artiesten uit Amerika en ook solo bekend sinds de single 'Waves' in 2013. In datzelfde jaar kwam het studioalbum 'The Treatment' uit en op dat album staat ook de single 'Do it all again' en die is nieuw deze week op #38.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Abélion Top 20 wk 29

  Editie: 772 Samenstelling: Abelion Music DW VW AW 1 1 3 STRAINJER – Hey Man 2x#1 2 2 7 Indigo Birds – Different ...